Tønder Fjernvarme holder åbent på varmens dag 2019

23. januar 2019

Tønder Fjernvarme holder åbent på varmens dag

Tønder Fjernvarmeselskab byder alle velkommen til en hyggelig og informativ dag på vore 2 centraler søndag den 3. februar 2019 i tidsrummet fra kl. 10.00 til kl. 14.00 Energivej 2, hvor man kan se vores nyeste kedel i drift. Hydrovej 9, hvor man kan se vore 2 varmepumper i drift. Der vil være kaffe på kanden til de fremmødte Læs mere på www.varmens-dag.dk

Søndag den 3. februar inviterer Tønder Fjernvarmeselskab til den årlige Varmens Dag, hvor både kunder og andre nysgerrige kan se nærmere på fjernvarmen. I år står der bl.a. energirådgivning på plakaten, så besøget kan lune i det private varmeregnskab hele året.

Kig fjernvarmen i kortene

65 % af alle danske boliger har fjernvarme, så for mange er fjernvarmen en selvfølge på linje med koldt vand i køkkenhanen. Men spørger man den almindelige forbruger om, hvordan fjernvarmen bliver produceret, og hvordan den bidrager til at sænke vores CO2-belastning, bliver nogle alligevel lidt fjerne i blikket. Derfor inviterer Tønder Fjernvarmeselskab nu byens borgere indenfor til Varmens Dag. Her kan alle interesserede blive lidt klogere på, hvad fjernvarmen egentlig står for.

Gode spareråd giver mindre varmeregning

Februar er årets koldeste måned, og derfor er det særlig aktuelt at kigge nærmere på varmeforbruget. Hvordan kan man holde bedre på varmen? Hvad mener varmeværket, når de taler om en god afkøling - og hvordan får man det? Og hvad kan man i det hele taget gøre for at få en mindre varmeregning?

Det er nogle af de spørgsmål, Tønder Fjernvarmeselskab tager op på Varmens Dag, samtidig med man kan få et kig ind på kedel centralen og varmepumpe centralen.

Fjernvarmen er avanceret miljøvenlig teknologi

Udbredelsen af fjernvarmen i Danmark har gjort os til et af de lande i verden, der er længst fremme med udvikling af avanceret fjernvarmeteknologi.

I forhold til andre opvarmningsformer har fjernvarmen den markante fordel, at den kan omstille sig til nye miljøvenlige energikilder, og gennem teknologisk udvikling kan den udnytte energien stadig mere effektivt.

En dag for de nysgerrige

Heldigvis behøver man hverken være ingeniør eller teknisk interesseret for at komme. Det eneste, gæsterne får brug for, er en sund nysgerrighed.

Varmens Dag ligger midt i varmeværkernes højsæson, så der er noget at se på, når der er fuld gang i varmeproduktionen. Varmens Dag har siden premieren i 2012 været et tilløbsstykke mange steder.