Vil du også have fjernvarme?

9. november 2020

I Tønder Fjernvarme arbejder vi på at udvide vores forsyningsområde.
I Tønder by, er der flere områder hvor der endnu ikke er mulighed for, at blive tilsluttet grøn fjernvarme. Det vil vi gerne lave om på.
De områder der endnu ikke er koblet på fjernvarmen er Ulriks allé, Tved, området ved kasernen og Industri Nord.
I Tønder Fjernvarme har vi modtaget flere henvendelser fra borgere, boligselskaber og industrikunder, der ønsker at komme af med deres gas eller oliefyr og i stedet blive koblet på fjernvarmen.

Vi arbejder på sagen.


Vi kan desværre ikke bare rulle fjernvarmen ud til alle, endnu! Det kræver bl.a. godkendelse fra kommunen, samt en formodning om, at der kunder nok, der ønsker at blive tilsluttet.

Hvad er tidsplanen.


Vi kan først indsende ansøgning om at udvide fjernvarmenettet til kommunen i januar 2021.
Dernæst forventer vi en sagsbehandling på et par måneder.
I foråret 2021, forventer vi, at vi kan begynde at lave aftaler med dem, der ønsker at blive koblet på fjernvarmen. Når der er nok i et område der ønsker at blive koblet på, kan vi så begynde at planlægge udrulningen.

Hvad koster det.


Vi kender ikke den eksakte pris endnu, men foreløbige beregninger viser at fjernvarmen sagtens kan konkurrere med en gaskedel eller en varmepumpe. Derudover slipper du for de årlige udgifter til vedligeholdelse og reparationer af din gaskedel eller varmepumpe, da fjernvarme ikke kræver vedligeholdelse.

Vil du vide mere.


Er du interesseret i at vide mere om fjernvarme i Tønder er du velkommen til at kontakte os, enten på tlf. 74722801 eller du kan tilmelde dig, således at vi må kontakte dig. Du tilmelder dig, øverst på hjemmesiden under: Tved og Ulriksallé.