Hvad koster det at få fjernvarme?

 

Det koster 10.000 kr. at blive koblet på fjernvarmen. For den pris sørger vi for, at fjernvarmen kommer helt hen til dit hus - uanset længden på stikledningen.

Det eneste, du skal investere i, er fjernvarmeanlægget, der skal afløse dit fyr. Det koster ca. det samme som at forny dit gasfyr. Du kan få håndværkerfradrag for det vvs-arbejde, der udføres i dit hus.

 

Tilmeld dig - og vent op til 3 år med at aftage fjernvarme

Hvis du har et nyere gasfyr, som du gerne vil beholde endnu et par år, så tilbyder vi, at du får lagt stikledningen ind, hvilket koster 10.000 kr., men du kan vente op til 3 år, før du bliver fjernvarmekunde. Du har dermed friheden til selv at bestemme – inden for den 3-årige periode - hvornår du udskifter gasfyret til et fjernvarmeanlæg. Ved at lægge stikledningen ind nu, er du ligeledes sikret, hvis der skulle komme prisstigninger på tilslutningen i fremtiden.

Du får trygheden ved at vide, at hvis dit fyr går i stykker efter f.eks. 2 år, så kan du hurtigt blive koblet på fjernvarmen. Det eneste krav fra os er, at I tilmelder jer fjernvarmen nu, og får lagt stikledningen ind, mens vi er i gang med at grave.